Σάββατο, 30 Ιουνίου 2018

Το παγωτό είναι από τις καλύτερες απολαύσεις για όλους! Οποιαδήποτε ηλικία Γρήγορο και Γευστικό Παγωτό με ζαχαρούχο!!!!


Το παγωτό, όπως και τα άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα, προσφέρουν μια πλειάδα ισχυρών και ωφέλιμων για την υγεία συστατικών. Ας δούμε τα κυριότερα από αυτά.

-Το ασβέστιο

-Πρωτεΐνες

-Βιταμίνες

Το παγωτό αποτελεί πηγή λήψης πολλών θρεπτικών συστατικών. Για παράδειγμα, τα παιδιά λαμβάνουν από αυτό τις πρωτεΐνες του γάλακτος, που είναι υψηλής βιολογικής αξίας, δηλαδή περιέχουν αμινοξέα τα οποία δεν μπορεί να τα συνθέσει ο ανθρώπινος οργανισμός και πρέπει να ληφθούν από την τροφή.

Οι υδατάνθρακές του είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι, γιατί αποτελούν μια άμεση πηγή ενέργειας, ενώ το ασβέστιο που περιέχει το γάλα (με εξαίρεση τις γρανίτες) είναι απαραίτητο στοιχείο για την ανάπτυξη των οστών και την καλή λειτουργία του οργανισμού.

Σήμερα προτείνουμε – Εύκολο παγωτό με ζαχαρούχο

Υλικά:

1 ζαχαρούχο γάλα
2 φάκελα σαντιγύ Garni
4 1/2 φλ. τσαγιού γάλα

Εκτέλεση:

Χτυπάμε στο μίξερ τα 2 φάκελα Garni με 3 φλ. τσαγιού γάλα για 10 λεπτά
Βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά
Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα,γεμίζουμε το άδειο κουτι με γάλα και το προσθέτουμε και αυτό στο μείγμα
Χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα για άλλα 10 λεπτά και το ξαναβάζουμε στο ψυγείο για 10 λεπτά

Χωρίζουμε το μείγμα και φτιάχνουμε διάφορες γεύσεις προσθέτοντας μερέντα,κακάο,νες καφέ,τριμμένο μπισκότο,σταγόνες σοκολάτας κλπ
Βάζουμε το παγωτό στην κατάψυξη και το καταναλώνουμε την επόμενη μέρα

ΠΗΓΗ:true.gr



loading...