Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2017

Τραγική ειρωνεία! Το ανατριχιαστικό γεγονός πίσω από την ημερομηνία που οι γιατροί αποφάσισαν να ξυπνήσουν τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη!

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης παλεύει να βγει νικητής μέσα από μία πολύ σκληρή μάχη.


Ο παρουσιαστής την παραμονή των Χριστουγέννων ενεπλάκη σε σφοδρό τροχαίο με την μηχανή του (δείτε εδώ την μηχανή του διαλυμένη μετά το ατύχημα) και εδώ και μέρες νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση στο Ασκληπιείο της Βούλας με σοβαρά χτυπήματα και κακώσεις στο κεφάλι. διαβάστε παρακάτω...

Μάλιστα υποβλήθηκε σε 8ωρο χειρουργείο ενώ τώρα οι γιατροί τον έχουν σε καταστολή μέχρι να αποφασίσουν να τον επαναφέρουν με ασφάλεια.

Η κατάσταση του είναι κρίσιμη αλλά σταθερή, ωστόσο όλοι εύχονται να είναι ένας εφιάλτης που θα περάσει και ο Κωνσταντίνος θα βγει νικητής επιστρέφοντας στην οικογένεια του!

Μετά την κατάθεση του οδηγού του λεωφορείου που συγκρούστηκε με την μηχανή του παρουσιαστή και την μεγάλη αποκάλυψη για εκείνη την στιγμή (Δείτε εδώ τι είπε ο οδηγός), νέα στοιχεία από την στιγμή του ατυχήματος έρχονται στο φως από έναν αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος κατέθεσε πως όταν συγκρούστηκαν τα δύο οχήματα ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης βρισκόταν με το πρόσωπο στην άσφαλτο ενώ ο οδηγός...( διαβάστε την συνέχεια εδώ )

Η τραγική ειρωνεία όμως σε όλη αυτή την υπόθεση που όλοι ελπίζουμε να έχει αίσιο τέλος είναι άλλη και θα σας εξηγήσω τι εννοώ απευθείας μέσα από το blog μου, Τάδε Effie και το Youweekly.gr!

Οι γιατροί πήραν μια μεγάλη απόφαση κι αυτή είναι να ξυπνήσουν τον παρουσιαστή από την βαριά καταστολή στην οποία τώρα βρίσκεται, στις 2 Ιανουαρίου. Η τραγική ειρωνεία στην οποία αναφέρομαι είναι στο γεγονός που κρύβεται πίσω από την ημερομηνία αυτή, τις 2 Γενάρη. H ημερομηνία αυτή είναι μια από τις πιο σημαντικές στην ζωή του παρουσιαστή καθώς...
loading...