Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017

Νόστιμα αμυγδαλωτά που θα φτιάξετε σε λίγα μόλις λεπτά και θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.



Υλικά

200γρ. πούδρα αμυγδάλου
200γρ. ζάχαρη, άχνη
30γρ. πραλίνα
20γρ. γλυκό του κουταλιού πορτοκάλι (φλούδα) σε κύβους

Διαδικασία

Βάζετε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και ανακατεύετε με το φτερό μέχρι το μίγμα να πάρει τη μορφή ζύμης.

Σε περίπτωση που η ζύμη σας βγει πολύ σφιχτή, προσθέστε λίγη πραλίνα ακόμα, σε περίπτωση που το αποτέλεσμα είναι σχετικά αραιό, προσθέστε λίγη πούδρα αμυγδάλου.

Βγάζετε τη ζύμη σας από τον κάδο του μίξερ και τη βάζετε στον πάγκο. Στη συνέχεια, την πλάθετε σε μπαλάκια και τα «βουτάτε» είτε σε κακάο είτε σε ζάχαρη κρυσταλλική. Τα βάζετε σε καραμελόχαρτα και τα σερβίρετε σε πιατέλα, ή μια ωραία μπολιέρα.

Πηγή: olivemagazine.gr



loading...