Μια πολύ εύκολη συνταγή για ένα δροσερό, παγωτό γιαούρτι

Μια πολύ εύκολη συνταγή για ένα δροσερό,
νόστιμο και γρήγορο στη παρασκευή του παγωτό γιαούρτι, με λίγα υλικά. Απολαύστε το τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού και όχι μόνο, σκέτο ή με γλυκό του κουταλιού ή με σιρόπι αρεσκείας σας.


Υλικά συνταγής

1 Morfat Creamy
1 ζαχαρούχο γάλα (400 ml)
2 γιαούρτια με 2 % λιπαρά (400 γρ.)
5-6 σταγόνες λεμονιού
Εκτέλεση συνταγής

Χτυπάτε τη Μorfat creamy με το μίξερ για 10 λ μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτετε το ζαχαρούχο γάλα, τα 2 γιαούρτια και τις σταγόνες λεμονιού και συνεχίζετε το χτύπημα για άλλα 10 λ. Μεταφέρετε το μείγμα σε μεταλλικό μπολ και το βάζετε στη κατάψυξη για 30 λ.
Μετά τα 30 λ το βγάζετε από τη κατάψυξη, το μεταφέρετε στο κάδο του μίξερ και το ξαναχτυπάτε για 10 ακόμα λ. Το μεταφέρετε πάλι στη κατάψυξη, μέσα σε δύο μακρόστενες φόρμες του κέικ στρωμένες με μεμβράνη ή στο μεταλλικό μπολ για να το σερβίρετε με σκουπ.
Το βάζετε εκ νέου στη κατάψυξη και το αφήνετε για 2-3 ώρες να παγώσει καλά. Το σερβίρετε με σιρόπι ή κομπόστα ή σιρόπι αρεσκείας σας.
πηγη www.sintayes.gr

loading...