Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017

Τούρτα παγωτό πεντανόστιμη!!!

Υλικά:

Για την βάση:
300γρ πτι μπερ,
150γρ λιωμένο βούτυρο.
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα, τα ανακατεύουμε με το βούτυρο και τα στρώνουμε σε μια στρόγγυλη φόρμα που ανοίγει.
Βάζουμε τη φόρμα στην κατάψυξη για 15′.

Για την κρέμα:
200γρ φυτική κρέμα γάλακτος,
1 ζαχαρούχο,
1βανίλια,
1 μεγάλο εβαπορέ και 1 πακέτο γεμιστά μπισκότα( εγώ έβαλα με τη σοκολάτα τα παπαδοπούλου)
Χτυπάμε τη φυτική κρέμα να γίνει σαντιγή, ρίχνουμε το ζαχαρούχο, το εβαπορέ, τη βανίλια και χτυπάμε.
Σπάμε το μισό πακέτο μπισκότα αν θέλουμε και ολόκληρο μπορούμε σε κομμάτια και τα ρίχνουμε στη κρέμα.
Ανακατεύουμε και τη ρίχνουμε επάνω απ τη βάση με τα μπισκότα!!
Την αφήνουμε τη τούρτα 24 ώρες στη κατάψυξη και όταν σερβίρουμε μπορούμε να βάλουμε λιωμένη σοκολάτα ή σιρόπι και τριμμένο μπισκότο!!!
Καλό απόγευμα!!!Μαρίνα- Αλέξης‎




loading...