Ένα πανάλαφρο και πεντανόστιμο γλυκό που θα σας ενθουσιάσει. Μια συνταγή για ένα γρήγορο γλυκό ψυγείου Κοκ ταψιου...

Ένα πανάλαφρο και πεντανόστιμο γλυκό που θα σας ενθουσιάσει.
Μια συνταγή για ένα γρήγορο γλυκό ψυγείου Κοκ ταψιου...

Κοκ ταψιου

Υλικα
Για το παντεσπάνι

5 αυγα
2 βανιλιες
2 κ.σ νερο
1 κουπα ζαχαρη
1 κουπα αλευρι γοχ
1 μπεικιν

Ανακατεύω ολα τα υλικα μαζι και ψηνω σε βουτηρομενο ταψι στους 180 για 15 λεπτα

Για την κρεμα

Εγω χρησιμοποίησα την ευκολη λυση 2 σακουλακια κρεμα μιλφει Γαλα οσο λενε οι συσκευασιες τους
Μολις κρυωσει το παντεσπανι ρυχνω απο πανω την κρεμα αφηνω να να κρυωσει πολυ καλα

Για την επικάλυψη
250 γρ σοκολατα κουβερτουρα
250μλ. Γαλα εβαπορε λαιτ αδιαλητο

Σε μπεν μαρι λιωνουμε την σοκολατα με το γαλα μολις χλιαρώσει το ρηχνουμε πανω απο την κρεμα το βαζουμε στο ψηγειο για να παγωσει!
Τρωμε τουλαχιστον μετα απο 3 ωρες! Καλη απολαυση !

Χρυσουλα Κυπραιου ας μαγειρεψουμε λοιπον.

loading...