Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ

Christina Fotiadou


ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ

ΥΛΙΚΑ:
• 300 γραμμάρια τυρί κρέμα
• 550 γραμμάρια κουβερτούρα γαλακτος

Λιώνω την κουβερτούρα σε μπεν μαρί. Χτυπαω το τυρί μέχρι να γίνει κρέμα κι ανακατευω καλά με τη λιωμένη σοκολάτα. Βάζω το μίγμα στο ψυγείο μέχρι να γίνει πηχτό. Πλάθω το μίγμα σε μικρές μπάλες και βαζω το περίσσευμα του μίγματος σε μπεν μαρί για να το λιώσω πάλι.
Βουταω κάθε μπάλα στο λιωμένο μίγμα και τοποθετω σε λαδόκολλα για να στεγνώσει.Εγω ειχα και μια λευκη σοκολατα και με τη διαδικασια του μπεν μαρι βουτηξα μεσα μερικα σοκολατακια!!!



loading...