ΠΑΓΩΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΠΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ... ΜΕ 2 ΚΙΛΑ ΥΛΙΚΑ 4 ΛΙΤΡΑ ΑΦΡΑΤΟ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ....ΧΩΡΙΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ ,,,, ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ.. ΠΑΓΩΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ...

ΠΑΓΩΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΠΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ...
ΜΕ 2 ΚΙΛΑ ΥΛΙΚΑ 4 ΛΙΤΡΑ ΑΦΡΑΤΟ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ....ΧΩΡΙΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ ,,,, ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ.. ΠΑΓΩΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ...

500 ΓΡ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ,,,,
1 ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ,,,,,,
700 ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ,,,
200 ΓΡ ΓΑΛΑ ΦΡΕΣΚΟ ,,,
2 ΒΑΝΙΛΙΝΗ ....

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ....ΣΕ ΑΝΤΙΚΟΛΗΤΙΚΟ ΣΚΕΥΟΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΣ ΜΙΓΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ,,,, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ...

ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΝΙΛΙΝΗ ΣΕ ΣΑΝΤΙΓΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΦΙΧΤΗ ΑΠΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ .. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΡΙΖ ΤΑ ΔΥΟ ΜΙΓΜΑΤΑ ΑΠΑΛΑ ΣΕ ΟΜΟΙΟΓΕΝΝΗ ΚΡΕΜΑ .... ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΑ Η ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ Η ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΟREO ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ .. ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΓΙΑ 5-6 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ,,,George Chatzigiatroudakis

loading...