Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Σε κάδο απορριμάτων βρέθηκε το άψυχο σώμα της 6χρονης - Ομολόγησε ο πατέρας

Η άτυχη μικρή βρέθηκε στραγγαλισμένη, μέσα σε σακούλα σκουπιδιών.

Διαβάστε περισσότερα

Συνεχίζεται το θρίλερ με την 6χρονη Στέλλα
Μέσα σε κάδο απορριμάτων στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας βρέθηκε το άψυχο σώμα της 6χρονης Στέλλας Εικοσπεντάκη που αναζητείτο από το πρωί της Πέμπτης.

Το πτώμα του άτυχου κοριτσιού εντοπίστηκε σε κάδο απορριμμάτων κοντά το σπίτι όπου διέμενε η οικογένεια στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας Αττικής. Ο κρητικής καταγωγής πατέρας, σύμφωνα με το cnn.gr  ομολόγησε ότι εκείνος διέπραξε τη δολοφονία του παιδιού του, λέγοντας ότι "ήταν ατύχημα". Μάλιστα υπέδειξε στους αστυνομικούς τον κάδο που είχε πετάξει τη σορό της εξάχρονης

Η εικόνα με την οποία ήρθαν αντιμέτωποι οι αστυνομικοί ήταν σοκαριστική καθώς η 6χρονη βρέθηκε στραγγαλισμένη, μέσα σε σακούλα σκουπιδιών.

Την εξαφάνιση είχε δηλώσει ο 61χρονος πατέρας του κοριτσιού το πρωί της Πέμπτης στο αστυνομικό τμήμα Αγίας Βαρβάρας, ενώ εκδόθηκε και αγγελία αναζήτησης από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Το κοριτσάκι είχε κινητικά προβλήματα και ο πατέρας στη δήλωση εξαφάνισης ανέφερε ότι ξύπνησε το πρωί και είδε το σπίτι αναστατωμένο, σαν να είχε γίνει έρευνα, ενώ το παιδί έλειπε.

Αφού πήγε πρώτα το δεύτερο παιδί του στο σχολείο, μετέβη στο αστυνομικό τμήμα και έκανε την καταγγελία.

Η μητέρα του κοριτσιού βρισκόταν σε νοσοκομείο για λόγους υγείας απ΄όπου έφυγε μόλις έμαθε για την εξαφάνιση της κόρης της. Σε κάδο απορριμάτων βρέθηκε το άψυχο σώμα της 6χρονης - Ομολόγησε ο πατέρας
Πηγές

enikos.gr | cnn.grloading...