Τσιζκεικ με 5 υλικά

ΥΛΙΚΑ

225 γρ. κρέμα γάλακτος
225 γρ. τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου
1/3 φλιτζ. χυμός λεμονιού
 450 γρ. γάλα εβαπορέ
 15 μπισκότα τύπου digestive, τριμμένα

 ΕΚΤΕΛΕΣΗ
 Στο μίξερ, σε μέτρια ταχύτητα, χτυπάμε την κρέμα γάλακτος, το τυρί κρέμα και το εβαπορέ γάλα, μέχρι να μαλακώσουν και να σχηματίσουν μια ομοιόμορφη κρέμα. Προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού και ρίχνουμε το μείγμα σε πυράντοχο σκεύος. Πασπαλίζουμε με τα τριμμένα μπισκότα. Βάζουμε στην κατάψυξη για 2 ώρες – ιδανικά για 12 ώρες πριν το απολαύσουμε.

Πηγή: mamapeinao

loading...