Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 08 Δεκεμβρίου;Κριός
Θα έχετε την ικανότητα να τα πάτε καλά με τους άλλους. Η γοητεία σας θα σας ανοίξει νέες πόρτες. Αν μπορέσετε να περιορίσετε την ανυπομονησία σας θα κερδίσετε. Η αυξανόμενη αισιοδοξία σας θα ενισχύσει την ενέργειά σας.

Ταύρος
Τα έντονα συναισθήματά σας δεν σας επιτρέπουν να εκφραστείτε. Θα χρειαστείτε πνευματική ξεκούραση και δεν πρέπει να σας ανησυχεί τίποτα. Θα πρέπει να αποφύγετε την ανησυχία και να βρείτε ξανά την ισορροπία σας.

Δίδυμοι
Υπάρχει κίνδυνος να φανείτε πολύ απασχολημένοι με τις ανησυχίες σας και θα πρέπει να χαλαρώσετε. Έχετε δουλέψει πολύ αλλά το να περιορίσετε την ταχύτητά σας θα είναι πιο δύσκολο από το να την διατηρήσετε. Πρέπει να βρείτε ισορροπία.

Καρκίνος
Οι επιλογές που κάνετε σήμερα θα είναι πιο σημαντικές από παλιότερες. Θα πρέπει να κοιτάξετε προς το μέλλον και πως θα προχωρήσετε. Είστε σε εξαιρετική φόρμα και τώρα θα πρέπει να υπολογίσετε πόση ενέργεια απαιτούν κάποιες δραστηριότητες.


Λέων
Θα σας είναι δύσκολο να παραμείνετε προσγειωμένοι σήμερα. Το μυαλό σας είναι στα σύννεφα. Δεν θα μπορείτε να διατηρήσετε τον ρυθμό σας και πρέπει να ξεκουραστείτε. Η χαλάρωση είναι απαραίτητη.

Παρθένος
Είστε ανάμεσα στην προσκόλλησή σας στο παρελθόν και στην αγάπη σας για ζωή. Θα πρέπει να προχωρήσετε προς το μέλλον. Είστε σε καλή φόρμα και θέλετε να προχωρήσετε. Θα πρέπει να ασκηθείτε καθώς αυτό είναι ιδανικό για το σώμα σας.

Ζυγός
Θα δείτε κάποιες νέες ευκαιρίες που υπάρχουν για το μέλλον σας. Να είστε δεκτικοί και βρείτε τρόπο να προχωρήσετε. Η κούραση θα περιορίσει την πρόοδό σας. Φταίει η διατροφή σας για αυτό και το γεγονός ότι δεν παίρνετε πολλές βιταμίνες.

Σκορπιός
Δεν θα είστε τόσο συναισθηματικοί όσο συνήθως. Θα είστε πολύ αποτελεσματικοί στο ξεκαθάρισμα των καταστάσεών. Θα είναι καλή ιδέα να είστε προσεκτικοί με το κρύο. Ο αέρας δεν είναι φιλικός απέναντί σας σήμερα.

Τοξότης
Δεν θα έχετε πολύ υπομονή αναφορικά με όσα ζητούν οι άλλοι αλλά αν αλλάξετε τακτική θα καταφέρετε πολλά. Είστε ρεαλιστές και θα έχετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε. Αυτό πρέπει να κάνετε.Αιγόκερως
Η ανάγκη σας για ελευθερία σας κάνει πιο ελκυστικούς στους άλλους. Γίνεστε πιο εξωστρεφείς. Θα μπορείτε να δείτε καλύτερα τις ανάγκες σας και αυτό θα σας βοηθήσει. Θα βρείτε καλύτερη ισορροπία ανάμεσα στην ξεκούραση και την δράση.

Υδροχόος
Όλα πάνε καλά. Ακολουθήστε τα συναισθήματά σας. Θα μπορείτε να φροντίσετε καλύτερα τον εαυτό σας.  Ο εγωισμός σας θα σας βοηθήσει αλλά γενικά χρειάζεστε ξεκούραση.

Ιχθύες
Με την επίμονη αλλά ευέλικτη προσέγγισή σας μπορείτε να είστε πειστικοί και να αντιλαμβάνεστε το κίνητρο των γύρω σας. Παρά το συναίσθημα κόπωσης που είναι σύντομο είστε σε καλή φόρμα σήμερα. Φορτίστε τις μπαταρίες σας με μια δραστηριότητα που βασίζεται στο νερό.

Πηγή: astro-live.grloading...